Tuotteemme

Tietoa tuotteistamme

TAULUT

Kaikki taulumme valmistetaan Beyond Printillä monipuolisista, laadukkaista materiaaleista.

 Puutaulut painetaan 15 mm paksulle suomalaiselle koivulle. Ne valmistetaan tarkkaan hiotusta, ensiluokkaisesta koivusta. Puun luonnollinen sävy ja kuvio antavat jokaiselle taululle uniikin ilmeen ja lämpimän, kodikkaan, luonnonläheisen lopputuloksen. Taulujen painamisessa käytetään luontoystävällisiä, VOC-vapaita musteita, jotka ovat erittäin kestäviä. Reititetty tausta helpottaa ripustamista. Suurikokoisissa tauluissa on alumiinikiinnikkeet.

 Akryylitaulut painetaan suoraan läpinäkyvän akryylin takapuolelle, jotta voidaan varmistaa valokuvan puhdas, upea esiintyminen. Taulu koostuu 4 mm paksusta akryylistä, jossa on 3 mm valkoinen Alu­Dibondi-tausta taulun pitkäikäisyyden takaamiseksi.  Kirkkaat värit ja kiiltävä pinta tekevät akryyliprintistä näyttävän sisustuselementin. Läpinäkyvät, hiotut reunat luovat viimeistellyn lopputuloksen, ja alumiininen ripustusmekanismi tuo taulun kauniisti hieman irti seinästä.

 Metallitaulut painetaan 3 mm -paksuiselle Alu-Dibondille painettu, mikä tuo upeasti esiin kuvien yksityiskohdat. Materiaaliltaan taulu on erittäin kevyt ja kestävä, ja kestää niin vettä, valoa, aikaa kuin myös elämää. Metallin tasaisuus ja satiininvalkoinen painatuspinta takaavat upeat värit ja yksityiskohdat, jotka tuovat tauluun valokuvamaisen lopputuloksen. Alumiininen ripustusmekanismi on helppo asentaa, eikä sinun näin ollen tarvitse kantaa huolta taulun ripustamisesta.

 Lasitaulut valmistetaan 6 mm paksusta, kiillotetusta turvalasista. Kuva on lämmön- ja vedenkestävä ja sopii täten käytettäväksi missä tahansa, missä myös tavallista lasia käytetään. Tällä upealla materiaalilla voit tuoda kauniit maisemakuvat minne tahansa – kuvat ovat säänkestäviä. Ominaisuuksiensa ansiosta lasiprintti sopii upeasti myös tiloihin, joihin moni muu materiaali, kuten canvas, ei taipuisi. Lämmön-, veden- ja säänkestävyys tuovat tauluille aivan uusia mahdollisia käyttöpaikkoja.

JULISTEET

Kaikki julisteemme valmistetaan Savon sydämessä, Kuopion Tulostamolla. Julisteet tulostetaan laadukkaalle 180g julistepaperille. Tulostimen kymmenen väriä takaavat eloisat ja tarkat kuvat lähes valokuvan tarkkuudella.

SISUSTUSTYYNYT

Kaikki tyynymme painetaan ja ommellaan Printscorpio Oy – Aitoon lipputehtaalla ja tekstiilipainolla. Tyynyt valmistetaan korkealaatuisesta merseroidusta 355 g 100% puuvillasta. Kangas kestää hyvin pesua ja hankausta ja se on BCI-sertfioitua. Kankaan alkuperämaa on Saksa.

Kuvat tulostetaan vesipohjaisilla reaktiiviväreillä. Näin painatuksesta saadaan pehmeän tuntuinen, ja se kestää 60°C pesun. Väri on kemiallisesti kiinni kuidussa eikä vaikuta kankaan luonnolliseen tuntuun.  Kankaaseen ei myöskään jää PVC eikä muita muovijäämiä

TARJOTTIMET

Kaikki tarjottimet valmistetaan käsityönä Suomen Viilupuulla suomalaisesta koivusta ympäristöystävällisiä menetelmiä käyttäen.  Tarjottimissa on melamiinipinnoite, jonka ansiosta niiden puhtaana pitäminen on helppoa. Tarjottimille suositellaan käsinpesua.

POSTIKORTIT

Myös postikortit valmistetaan Beyond Printillä, kuten taulutkin. Postikortit painetaan 1 mm paksuiselle koivuvanerille.