Roihuava

Tuo kotiisi upeasti taivaalla roihuavat revontulet helposti ripustusvalmiina tauluna. Materiaaleina suomalainen koivu, akryyli, metalli ja lasi. Lisää tietoa materiaaleista löydät alempaa.

49,95 289,95 

Poista

Materiaalit

Puu

Puutaulut painetaan 15 mm paksulle suomalaiselle koivulle. Ne valmistetaan tarkkaan hiotusta, ensiluokkaisesta koivusta. Puun luonnollinen sävy ja kuvio antavat jokaiselle taululle uniikin ilmeen ja lämpimän, kodikkaan, luonnonläheisen lopputuloksen.

Taulujen painamisessa käytetään luontoystävällisiä, VOC-vapaita musteita, jotka ovat erittäin kestäviä. Reititetty tausta helpottaa ripustamista. Suurikokoisissa tauluissa on alumiinikiinnikkeet.

 

Akryyli

Akryylitaulut painetaan suoraan läpinäkyvän akryylin takapuolelle, jotta voidaan varmistaa valokuvan puhdas, upea esiintyminen. Taulu koostuu 4 mm paksusta akryylistä, jossa on 3 mm valkoinen Alu­Dibondi-tausta taulun pitkäikäisyyden takaamiseksi.

Kirkkaat värit ja kiiltävä pinta tekevät akryyliprintistä näyttävän sisustuselementin. Läpinäkyvät, hiotut reunat luovat viimeistellyn lopputuloksen, ja alumiininen ripustusmekanismi tuo taulun kauniisti hieman irti seinästä.

 

Metalli

3 mm -paksuiselle Alu-Dibondille painettu metallitaulu tuo upeasti esiin kuvien yksityiskohdat. Materiaaliltaan taulu on erittäin kevyt ja kestävä, ja kestää niin vettä, valoa, aikaa kuin myös elämää.

Metallin tasaisuus ja satiininvalkoinen painatuspinta takaavat upeat värit ja yksityiskohdat, jotka tuovat tauluun valokuvamaisen lopputuloksen. Alumiininen ripustusmekanismi on helppo asentaa, eikä sinun näin ollen tarvitse kantaa huolta taulun ripustamisesta.

 

Lasi

Lasitaulut valmistetaan 6 mm paksusta, kiillotetusta turvalasista. Kuva on lämmön- ja vedenkestävä ja sopii täten käytettäväksi missä tahansa, missä myös tavallista lasia käytetään. Tällä upealla materiaalilla voit tuoda kauniit maisemakuvat minne tahansa – kuvat ovat säänkestäviä.

Ominaisuuksiensa ansiosta lasiprintti sopii upeasti myös tiloihin, joihin moni muu materiaali, kuten canvas, ei taipuisi. Lämmön-, veden- ja säänkestävyys tuovat tauluille aivan uusia mahdollisia käyttöpaikkoja.

Materiaali

Puu, Akryyli, Metalli, Lasi

Koko

40×20, 60×30, 90×45, 120×60