Sisustustaulut 

Sisustusaulut kotia koristamaan.

Taulut tuovat kotisi seinille Suomen luonnon lumoa, rauhaa ja mystiikkaa, joka kestää vuodesta toiseen. Hyvin sijoitettu taulu on huoneen kruunaava taideteos. Sisustustaulu on erinomainen tapa saada uutta ilmettä kotiin tai vaikkapa yrityksen toimitiloihin. Valikoimastamme löydät juuri sopivan kokoisen ja näköisen taulun tilaan kuin tilaan.

Sisustustaulu on helppo tapa tuoda väriä ja elämää huoneeseen kuin huoneeseen. Eteiskäytävään näyttävä metallille painettu Ukko-Kolin maisema, makuuhuoneeseen kesäaamun hiljaisuutta huokuva lokkikuva, josta kuultaa kauniisti läpi puun luonnollinen kuvio tai keittiöön lasinen punaisena hehkuva auringonlasku, joka kestää lämpöä ja on helppo puhdistaa – sopii siis vaikka tasojen välitilaksi.

Kaikki Ikihetken sisustustaulut valmistetaan Suomessa ammattitaidolla ja ne toimitetaan aina ripustusvalmiina. Materiaaleina suomalainen koivu, akryyli, metalli ja lasi. Jos et löytänyt sopivaa kokoa tai kuvaa, ota yhteyttä maria@ikihetki.fi. Mittatilauskokoja on materiaalista riippuen saatavilla jopa 2,5 m x 1,65 m asti.