Tietosuojakäytännöt

Tietosuojakäytännöt

Tietosuojakäytäntö

Ikihetki käyttää henkilökohtaisia tietoja tilausten käsittelyssä, asiakaspalvelussa ja asiakaskokemusten keräämisessa. Tiedot, joita Ikihetki kerää, sisältävät nimen, osoitteen, sähköpostin ja puhelinnumeron. Asiakkaiden tietoja käytetään tilausten käsittelyyn ja lähettämiseen, jolloin ne luovutetaan tavarantoimittajalle. Asiakkaan tietoja ei luovuteta muille kolmansille osapuolille ja kaikkia tietoja käsitellään luottamuksellisesti. Kaikki tiedot sijaitsevat salasanasuojatulla palvelimella.

Asiakas voi halutessaan pyytää lisätietoja kerätyistä henkilökohtaisista tiedoista ja pyytää poistamaan häntä koskevat tiedot. Rekisteristä vastaa Ikihetki (y-tunnus 2909050-5). Asiakas voi lähettää tietojaan koskevan kyselyn ja poistovaatimuksen sähköpostitse osoitteeseen maria@ikihetki.fi. Ikihetki ei käytä asiakkaan tietoja markkinointiin.

Maksuturvallisuus

Maksunvälityksen toteuttaa Checkout Finland Oy, jolla on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoksen toimilupa. Kaikki tiedonsiirto ja rahaliikenne on SSL-suojattu, eli kukaan ulkopuolinen tai Ikihetki ei voi nähdä asiakkaan tietoja.