Tietoa meistä

Tietoa meistä

Tiedämme kaikki, että yksityiskohdilla on merkitystä. Oli tilasi sitten olohuone, makuuhuone, lastenhuone tai työhuone, on se panostamisen arvoinen tila, jossa vietät paljon aikaa. Tunnelmallisella luontotaululla tuot kotiisi tai työpaikalle ajatonta tyylikkyyttä. Valitsemasi kuva voi olla vahva huomionkiinnittäjä tai sulautua kauniisti osaksi muuta sisustusta. Laadukas sisustustyyny kestää aikaa – myös lapsiperheissä. Se on helppo tapa tuoda Suomen upea luonto osaksi sisustustasi. Yhdistelemällä toisiinsa sopivia tyynyjä saat luotua kauniita kokonaisuuksia, jonka kruunaa sävyihin sopiva taulu tai edullinen juliste. Julisteisiin saat helposti haluamaasi tyyliä kehyksillä ja taustapahveilla.

LUONTO ja täten myös luontokuvaus on aina ollut lähellä sydäntäni – se oma juttu. Halusin tuoda sen myös osaksi yritystäni kuvatuotteiden muodossa. Yllättävän yhteydenoton jälkeen elokuussa 2018 laitoin pystyyn pienen putiikkini, jonne oletkin juuri saapunut. Luonto on myös yksi yritykseni arvoista ja sen vuoksi Ikihetki on Suomen Luonnonsuojeluliiton virallinen kannatusyhdistys. Ostamalla meiltä tuet samalla kotimaista luonnonsuojelutyötä.


Kaiken takana on nainen.

Toiminimen Ikihetki takana hääräilee 22-vuotias opiskelija Joensuusta. Valmistun vuonna 2019 konetekniikan insinööriksi. Sivutoimisesti teen valokuvaajan töitä toiminimeni kautta. Mietin, mitkä asiat minulle ovat tärkeimpiä valokuvauksessa: muistot, tunnelma, ikuistaminen ja hetket. Kahdesta viimeisestä syntyi Ikihetki, ikuinen hetki, ikuistettu muisto. Jokin, johon voi palata aina kerta toisensa jälkeen vielä vuosienkin päästä.

Rakastan luontoa ja luonnollista valoa, ja pyrinkin käyttämään näitä mahdollisimman paljon. Hurmaannun inhimillisyydestä ja luonnollisuudesta: naurusta ja itkusta. Niistä hetkistä, kun ihminen luulee, ettei kukaan katso. On upeaa päästä ikuistamaan niitä. Keikoille mukaan lähtee aina kaksi kameraa oheislaitteineen.

Kotona minulla on perhe: kani ja avopuoliso. Ja koulutyöt, jotka eivät lopu koskaan.

KOTI on paikka, jossa haluamme viihtyä. Haluamme, että kotimme on juuri meidän näköisemme. Haluamme, että on mukava olla kotona. Sisustus tekee kodin. Se heijastaa persoonaamme ja tekee kodista viihtyisän. Kokonaisuudet ja yksityiskohdat kertovat, kuka olemme ja luovat kodikkaan tunnelman. Me olemme koti, ja koti on osa meitä. Sen takia koti ja sen sisustus muuttuvat elämänmuutosten mukana. Vaihtelu ja vuodenajat, arki ja juhla, elämä. Koti on iso osa elämäämme, joten siihen kannattaa panostaa. Me haluamme tuoda luonnon jokaisen ulottuville – sinne omaan kotiin. Jo luonnon näkeminen ja kokeminen lisäävät tutkimusten mukaan ihmisten hyvinvointia. Joten pysähdy nauttimaan, inspiroidu luonnon kauneudesta, väreistä, tunnelmista ja luo juuri sinun näköisesi kokonaisuus.

 JOKAISELLA ON OIKEUS KAUNIISEEN KOTIIN. Suurikokoinen taulu tai juliste voi olla upea katseenvangitsija, joka kruunaa kodin sisustuksen. Sisustustyyny on helppo tapa tuoda Suomen luonto osaksi kotiasi. Tyynyjä on helppo vaihdella saavuttaakseen toivotun tunnelman – vaikkapa vuodenaikojen mukaan. Tarjottimet ovat käytännöllisiä käyttötavaroita, mutta myös kauniita taideteoksia, joita ei tarvitse käytön jälkeen piilottaa kaappiin. Haluamme tuoda luonnon jokaisen ulottuville – sinne omaan kotiin. Jo luonnon näkeminen ja kokeminen lisäävät tutkimusten mukaan ihmisten hyvinvointia. Joten pysähdy nauttimaan, inspiroidu luonnon kauneudesta, väreistä, tunnelmista ja luo juuri sinun näköisesi kokonaisuus.

 IKIHETKI  tarjoaa sinulle kotimaisia sisustustuotteita, jotka ovat syntyneet Suomen luonnon inspiroimina. Täällä laadukkaat materiaalit kohtaavat pohjoisen luonnon ja kauniin, kutsuvan sisustuksen. Esimerkiksi tyynyissämme käytämme 100% BCI-sertifioitua puuvillaa, joka on kestävä ja helppohoitoinen materiaalivalinta. Valikoimaamme kuuluu sisustustuotteita, sekä käyttötarvikkeita; taidetta monessa eri muodossa: sisustustyynyt, julisteet, taulut, tarjottimet ja postikortit. Oli valintasi sitten tyynynpäällinen, taulu tai juliste, voit luottaa siihen, että se on valmistettu ammattitaidolla kotimaassa. Ostamalla kotimaisen tuotteen voit olla varma, että se on valmistettu hyvissä oloissa säädösten mukaan. Lisäksi tuet suomalaista työllisyyttä. Tutustu valikoimaamme ja inspiroidu.