Kotimaisuus

Kotimainen tuote on arvovalinta.

Kotimainen tuote ei ole vain tuote, vaan myös arvovalinta. Kotimainen ei ole vain kallis, vaan myös vastuullinen. Ostamalla Suomessa valmistetun tuotteen tuet tuotantoa, jota valvotaan ja tuotteita, joiden alkuperä on jäljitettävissä. Kotimainen tuote on valmistettu eettisissä oloissa ihmisoikeuksia, luontoa ja ympäristöä kunnioittaen johtuen Suomen tiukasta lainsäädännöstä esimerkiksi kemikaaleihin ja työolosuhteisiin liittyen. Kotimainen tuote on puhdas, laadukas ja turvallinen, sekä tuontituotteita ympäristö- ja ilmastoystävällisempi. Lähtökohtaisesti kotimainen tuote on myös usein eettisempi ja kestävämpi valinta moniin ulkomaalaisiin tuotteisiin verrattuna.

Suomalaisten tuotteiden ostaminen lisää suomalaisten tuotteiden valmistusta. Valitsemalla kotimaisen tuotteen tuot myös töitä, verotuloja, kasvuvoimaa ja investointeja Suomeen. Jos jokainen suomalainen käyttäisi 10 euroa kuukaudessa enemmän suomalaisiin tuotteisiin ja palveluihin, syntyisi Suomeen vuositasolla 10 000 uutta työpaikkaa. Tämän lisäksi saatat saada myös kilpailukykyisen toimitusajan ja henkilökohtaisempaa asiakaspalvelua verrattuna ulkomaisiin suuryrityksiin.

Myös kaikki meidän tuotteemme tuovat töitä Suomeen. Kaikki Ikihetken sisustustaulut, julisteet, sisustustyynyt, tarjottimet ja kangaskassit valmistetaan Suomessa. Ja tukeehan ne itse yrittäjääkin. Sen lisäksi ne tukevat kaikkien niiden ihmisten työllisyyttä, joiden palveluita yrittäjä käyttää.

Mikset sinäkin valitsisi kotimaista tänään?

Tämän postauksen myötä blogi jääkin kesätauolle – palataan asiaan jälleen elokuussa. Hyvää kesää kaikille!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

MARIA
Valokuvaaja, yrittäjä, verkkokauppias sekä viittä vaille insinööri. Riemuitsen ohikiitävistä hetkistä ja niiden ikuistamisesta, luonnon kauneudesta ja hitaista aamuista. Blogissani käsittelen laajasti aiheita aina luonnosta sisustamiseen ja yrittäjyydestä vastuulliseen kuluttamiseen sekä valokuvaukseen. 

Viimeisimmät

Aiheet